Viktcoacherna

Viktcoacherna

Viktcoacherna - Åsa ZandelinÅsa Zandelin är Lic. Personlig tränare och kostrådgivare. Det är hon som skräddarsyr ditt kost- och träningsschema. Hon bygger det utefter hur din vardag ser ut, vad du tycker om att äta och dina personliga mål med din hälsa. Åsa brinner för kost och hur den påverkar våra kroppar. Inför skapandet av ditt kostschema tar hon reda på en massa fakta kring din hälsa och mäter längs vägen.
Maghälsan har blivit ett ämne som varit lite mer hjärta kring senaste åren, sen hon själv fick IBS och magopererades för problemen, så vikten av en bra tarmhälsa lyfter hon upp med alla klienter.
Hon har varit i branschen sedan 1996, när hon började som gruppträningsinstruktör. Läste till PT 1999,och år 2000 öppnades första egna anläggningen som hon drev i 15 år.

Åsas största drivkraft är att hjälpa alla att hitta en hållbar livsstil istället för kortsiktiga lösningar och att stärka JAG:et. Tanken ska vara “jag vill, men jag måste inte”. Gör din hälsa till något roligt, ät det du tycker är gott. Inga förbud, utan tillför istället. Och våga lita på processen som det tar att komma igång med ny kost eller börja/byta träningsform.
Du ska vara stolt, stark och sund.


Viktcoacherna - Helene LiljaHelene Lilja är Cert. Livscoach och hon coachar dig intuitivt. Personlig utveckling har alltid varit hennes stora intresse. Med hjälp av effektiva energiverktyg rensar hon bort det som begränsar dig i ditt liv så att du kan skapa det liv du drömmer om.
Är det rädslor som håller dig tillbaka, rädsla för att misslyckas eller lyckas? Tror du inte på dig själv? Jämför du dig med andra och känner dig mindre värd? Har du fokuserat på andras behov och tappat bort dig själv? Längtar du efter att få vara dig själv fullt ut? Är du trött på att anpassa dig för att passa in? Saker du varit med om i barndomen påverkar dig än idag trots att du kanske inte är medveten om det. Det finns i det undermedvetna som ett öppet sår och tills det läker kommer du påverkas av det. Oavsett vad det är som begränsar dig så hjälper Helene dig så att du kommer närmare det liv du innerst inne längtar efter.


Helene har egen erfarenhet av hur det är att vara överviktig och inte lyckas bli av med den. Som vuxen smög sig kilo efter kilo på kroppen. Och oavsett vad hon gjorde så lyckades hon gå ner i vikt men aldrig stanna där. Men 2019 blev vändpunkten. Helene fick hjälp av en coach att rensa bort saker från barndomen som undermedvetet påverkade henne. Och den 1:a september checkade hon in på Viktkliniken i Föllinge för att ännu en gång ta tag i övervikten. Efter 3 veckor med hård träning och kaloriräkning var hon redo för den nya utmaningen, att klara av detta hemma. Och det har fungerat! Helene går stadigt ner i vikt och mår bra, hon äter god mat och motionerar. Även om det sistnämnda kunde vara lite oftare. Men så är det, vi är alla människor med våra utmaningar. Helene känner att hon har hittat ett sätt som fungerar.

Viktcoacherna jobbar med helheten

Träning, kost och personlig utveckling. Vårt fokus är att du ska må bra i både kropp och själ. Vi har lärt oss från både personliga- och yrkesmässiga erfarenheter att när det kommer till livsstilsförändringar behöver man se till varje individs behov och ge personlig coachning hela vägen.

Har du provat allt när det gäller viktminskning, bantning och dieter? Lyckas du gå ner i vikt för att sen gå upp allt och lite till? Vill du en gång för alla nå din målvikt och bli viktstabil? Då har du kommit rätt! Vi hjälper dig!

Välj ditt program redan idag

Varmt välkommen Viktcoacherna