Åsa Zandelin

Viktcoacherna - Åsa Zandelin

Åsa Zandelin, Personlig Tränare och Kostrådgivare

Åsa Zandelin är Viktcoach här hos Viktcoacherna. Hon har många års erfarenhet från att coacha människor. Hennes genuina intresse för hälsa gör att hon kontinuerligt ser till att hålla sina kunskaper uppdaterade.

Här kommer hennes berättelse:

Min resa började tidigt med gruppträning och gruppträningsinstruktör, och att jobba på de lokala gymmen. Mitt intresse för hälsa blev så starkt att jag satsade fullt ut och öppnade eget 2000 och drev sedan den anläggningen i 15 år.

Det mest värdefulla jag lärde mig under alla dessa år och de 1000-tals motionärer jag mött är att alla är unika. Vi har alla våra olika “hälso DNA” och man tror på olika saker. Våra kroppar fungerar olika och man måste jobba med ett öppet sinne.

Det händer mycket inom träning och hälsa, nya saker ploppar upp i medier dagligen. Det gäller att vara nyfiken, våga prova men också granska. Trender kommer och går. Men mitt i allt ska man hitta sin bas i sin kropp och alltid fråga sig om detta är bra för just mig. Vart vill jag komma? Vad är viktigast för just mig?

En sak kan vi alla vara överens om, och det är att vårt hälsokonto är det som ger bäst avkastning!

Välkommen att kontakta mig!

Åsa Zandelin

Här kan du läsa mer om Viktcoachernas LIVSSTILSPROGRAM