Viktcoacherna

Gå med i Viktcoacherna idag och påbörja din nya livsstil

Livsstilsprogrammen

Har du provat allt när det gäller viktminskning, bantning och dieter? Lyckas du gå ner i vikt för att sen gå upp allt och lite till? Vill du en gång för alla nå din målvikt och bli viktstabil? Då har du kommit rätt! Vi hjälper dig!
Vi jobbar med helheten: träning, kost och personlig utveckling. Vårt fokus är att du ska må bra i både kropp och själ. Vi har lärt oss från både personliga- och yrkesmässiga erfarenheter att när det kommer till livsstilsförändringar behöver man se till varje individs behov och ge personlig coachning hela vägen.

Viktcoacherna skräddarsyr livsstilsprogram online som fungerar i vardagen. I livsstilsprogrammet ingår ett kostschema som är baserat på mat du tycker om och dina mål med vikten. Du får också ett träningsschema som byggs utifrån dina personliga mål och möjligheter. För att du ska kunna skapa det liv du drömmer om, behålla motivationen, övervinna rädslor och klara av motgångar ingår personlig livscoachning.
Livsstilsprogrammet är ett månadsabonnemang uppdelat i två prisnivåer som man när som helst kan ändra eller avsluta.

Livsstilsprogram Primär

Personligt kost- och träningsschema
Personlig Livscoachning 30 min
Pris: 995 kr per månad

Livsstilsprogram Optimal

Personligt kost- och träningsschema
Personlig uppföljning varje vecka med PT/Kostrådgivare
Personlig Livscoachning 60 min
Pris: 1 995 kr per månad

Varje månad startar en ny grupp och i mån av tid vi tar in nya klienter tom första veckan i den månaden. För dig som vill komma igång direkt erbjuder vi vårt program som heter Inför livsstilsprogrammet där du får generella träningstips och kostschema så att du kan komma igång. Då har du också säkrat din plats till nästa månad.

Inför livsstilsprogrammet

Generellt kost- och träningsschema
Pris 69 kr per vecka

Är du redo för en förändring?
Vill du lära dig en hälsosam livsstil som fungerar?

För deltagare under 18 år krävs målsmans godkännande.

Detta är inte en bindande anmälan !