Vilket resultat vill du ha?

Vilket resultat vill du ha

Vilket resultat vill du ha? Skulle något av detta passa in på dig?

 • Jag känner mig fri i min kropp
 • Jag sätter sunda gränser med kärlek och omtanke om mig och andra
 • Jag accepterar mig själv mer
 • Jag är tryggare i mig själv
 • Jag äter mat som ger min kropp energi och en hälsosam viktminskning
 • Jag har lärt mig en hållbar hälsosam livsstil
 • Jag prioriterar mig själv på ett sunt sätt
 • Jag känner tillit till livet
 • Jag känner mindre oro och mer glädje
 • Jag har en positiv känsla för framtiden
 • Jag tar inte mig själv på för stort allvar
 • Jag gör misstag och tar lärdom
 • Jag har kontakt med mina känslor
 • Jag är trygg med att jag gör så gott jag kan
 • Jag tar ansvar för det som är mitt,, andra får sköta sitt
 • Jag fokuserar på det jag kan påverka, det jag inte kan påverka lägger jag ingen energi på

Viktcoachernas livsstilsprogram online

Vi vet att vi kan hjälpa dig! Vår breda erfarenhet tillsammans både från privatliv och yrkesliv gör att vi är trygga i det vi gör. Vi vet att vi kan hjälpa dig göra den livsstilsförändring DU längtar efter!

På grund av min personlig har erfarenhet av övervikt så vet jag hur det känns. Kort sagt så har jag i stort sett alltid varit haft övervikt som vuxen. Jag har gått ner i vikt men aldrig lyckats hitta balansen. Så alla ansträngningar har lett till att jag gått upp ännu mer i vikt. På grund av det så har känslan av uppgivenhet varit stark.

Tills jag i början på 2019 då jag anlitar en businesscoach för att få hjälp med att ta mitt företag till nästa nivå. Som egen företagare så är jag huvudpersonen och vi började jobba med mig. Kort sagt rensade vi bort saker från barndomen som jag inte ens kände till, jag hade förträngt hur det var att växa upp i min familj. Och jag hade ingen aning om att detta begränsade mig så pass mycket som vuxen. Det blev vändpunkten. Och då var jag mer än redo att lära mig äta sunt och gott på ett balanserat sätt.

På grund av detta så vet jag att om man har fastnat i jojo-bantning så behöver man stöd. Du klarar det själv ett tag men fallgroparna är många och det som hänger kvar från barndomen gör att det är svårare för dig att hålla vikten.

Vilket resultat vill du ha?

Är du redo för en förändring? Jag var det!

3 månader av ny livsstil är det som skiljer bilderna åt, och en massa kilon så klart. Och det är inte ens svårt! Jag är själv förvånad över resultatet. Men så var jag också väldigt redo. Jag var och är beslutsam att aldrig mer bli tjock.

Vi har skapat ett månadsprogram som ger dig allt du behöver. Här hittar du våra LIVSSTILSPROGRAM.

Du kanske även gillar