Helene Lilja

20200306

Helene Lilja är Cert. Livscoach & Terapeut

Helene Lilja är Viktcoach hos Viktcoacherna. Personlig utveckling har alltid varit Helenes stora intresse, både ur ett inre och ett yttre perspektiv.

Här är hennes berättelse:

Större delen av mitt liv var en kamp, jag levde utifrån omgivningens behov och förväntningar. Jag hade stängt av mina känslor och visste knappt vem jag var. Det resulterade i en svår utmattningsdepression och vägen tillbaka var lång men också oerhört värdefull. Jag tvingades lyssna på min kropp och för första gången i mitt liv var jag tvungen att prioritera mig själv.
Jag läker och lär fortfarande. Jag är ingen perfekt människa, jag har dippar och dåliga dagar precis som du. Men grundtonen i mitt liv är ljus, det är glädje och kärlek som präglar mitt liv och jag känner tillit. Tillit till mig själv och mitt liv eftersom det är jag som skapar mitt liv.

Jag har bred erfarenhet av livet, jag har skapat mig en unik kompetens utifrån utbildningar inom personlig och andlig utveckling och jag älskar mitt arbete som Livscoach. Som Viktcoachernas Livscoach hjälper jag dig rensa bort det som begränsar dig i ditt liv. Du får starkare kontakt med ditt inre och du blir trygg i dina val så livet känns lättare att leva.


Som barn utsätts vi för svåra situationer och för att skydda oss tar vi till försvarssystem. Det finns 5 olika försvarssystem och beroende på vad du utsatts för så har du skyddat dig med dessa. Dessvärre följer de med in i ditt vuxna liv och då fungerar de inte längre som ett skydd, de begränsar dig. Här är några exempel på det:

  • Övervikt – du lyckas gå ner i vikt men du går sen upp det och lite till
  • Katastroftänk – du tror alltid att en katastrof ska ske. Du är ofta rädd och livet är en kamp
  • Kärlek – du har ett återkommande mönster av att välja ”fel” partner
  • Rädslor – du är rädd för att lyckas eller misslyckas
  • Svek – du vågar inte lita på andra av rädsla att bli sviken
  • Självkärlek – du tror inte du är lika mycket värd som andra, ingen kan väl älska dig för den du är. Du tror du måste se ut på ett visst sätt, eller prestera för att bli älskad

Känner du igen dig i något av detta, eller kanske flera av dem? Är du redo att släppa taget om det som begränsar dig? Jag kan och jag vill hjälpa dig.

Med kärlek

Helene Lilja, Intuitiv Coach med Helande Energi

Här hittar du Viktcoachernas LIVSSTILSPROGRAM