Coleslaw är ett perfekt tillbehör till både fisk, kött och fågel.
Ingredienser
- 400 gr vitkål
- 20 gr rödlök
- 50 gr morot
- 1 dl Yoplait lättfraiche 8%
- 2 msk Hellmans majonnäs
- 1 tsk dijonsenap
- 0,5 tsk örtsalt
- 3 varv svartpeppar från kvarn
Instruktioner
- Riv eller hacka vitkålen fint
- Koka 3 min i saltat vatten
- Skölj med kallt vatten och låt rinna av
- Riv moroten och löken och lägg i en skål tillsammans med vitkålen
- Blanda majonnäs, senap, lättfraiche med salt och peppar
- Häll över vitkålsblandningen och rör om
- Låt stå kallt
Näringsvärde
Coleslaw
Per portion:
Mängd per portion: | ||
---|---|---|
Kalorier | 75/100 gr | |
% Av dagligt intag | ||
Fett | 0 | |
Mättat fett | 0 | |
Transfett | ||
Kolestorol | 0 | |
Natrium | 0 | |
Kolhydrater | 0 | |
Fiber | 0 | |
Socker | ||
Proteiner |
Vitamin A | Vitamin C | |
Kalcium | Järn |
* Procent dagligen är baserat på ett intag av 2000 kalorier/dag. Detta kan vara högre eller lägre beroende på dina behov.
Viktcoacherna
© 2025 Upphovsrätt Viktcoacherna